Uvjeti poslovanja

Općeniti uvjeti

Zadržavamo pravo na promjenu uvjeta korištenja mask-in-mask.com bez prethodne napomene. Ukoliko do promjene dođe, Medikor nije dužan posebno obavještavati korisnike o promjeni Uvjeta, ali ćemo dati sve od sebe da se te promjene iskomuniciraju putem naše internetske stranice, e-mailom, newsletterom ili nekim drugim komunikacijskim sredstvom koje bude pogodno za tu priliku. Ukoliko dođe do promjene Uvjeta, vaša obaveza kao Korisnika prema njima i dalje će biti na snazi.

Komunikacija Medikora s vama

Slažete se da Vam Medikor može slati elektroničku poštu za potrebe savjetovanja ili promjene sadržaja na Stranicama, o bilo kojem artiklu, servisu ili nekoj drugoj namjeni koju Medikor procjeni potrebnom. Medikor može obavijesti slati putem svoje internetske stranice i Facebook stranice.

Uvjeti usluge

1. Usluga

Glavne karakteristike proizvoda, način uporabe, cijene, posebne akcije i pogodnosti, načini plaćanja i dostave vrijede u trenutku zaključene narudžbe. U sve cijene je uračunat PDV. U slučaju promjene roka dostave ili bilo koje druge važne okolnosti za izvršenje narudžbe, odmah će Vas obavijestiti naše prodajno osoblje.

Proizvodi na zalihi bit će Vam dostavljeni u roku 7 dana od dana potvrđene narudžbe, a o roku dostave za proizvode koje je potrebno dodatno naručiti obavijestit će Vas na vrijeme naše prodajno osoblje

Cijena proizvoda u koju je uključen iznos PDV-a i trošak dostave vidljivi su u košarici za kupnju i prije nego zaključite narudžbu. Sve ove informacije o Vašoj elektronskoj narudžbi primit ćete i elektronskim putem, na elektronsku adresu koju ste naveli u košarici za kupnju pri unosu podataka prilikom zaključivanja narudžbe.

Ukoliko ne primite obavijest, postoji mogućnost da ste unijeli pogrešnu adresu svoje elektronske pošte. U tom slučaju Vas molimo da nas kontaktirate na: info@mask-in-mask.com kako biste provjerili je li narudžba zaprimljena.

Nakon zaprimljene narudžbe, a u slučaju nejasnoća kontaktirat će Vas prodajni agent koji će provjeriti Vaše podatke i naručeni proizvod te zaključiti narudžbu.

2. Podaci o isporuci

Dostava proizvoda se naplaćuje i automatski obračunava u isto vrijeme kad i narudžba proizvoda, elektronskim putem. Trošak dostave biti će naveden u Vašoj košarici.

Ako proizvod imamo na zalihama, dobit ćete ga u roku od 7 dana od dana zaključene narudžbe. Isporuka na otoke obavlja se prema rasporedu isporuke tvrtke GLS. Ukoliko Vam zbog neplaniranih okolnosti naručeni proizvod ne možemo isporučiti u navedenom vremenu, kontaktirat će Vas naš djelatnik koristeći kontakt podatke koje ste naveli pri naručivanju. Naručeni proizvod plaćate prilikom dostave, pri preuzimanju paketa u poslovnici GLS-a ili kreditnom karticom u trenutku zaključenja narudžbe, ovisno o Vašem izboru i u dogovoru s agentom koji će Vas kontaktirati u vezi potvrde narudžbe.

3. Jamstvo