Reklamacije i povrati

U tvrtci Medikor d.o.o. trudimo se poslovati na način da svi naši kupci budu zadovoljni našim proizvodima i uslugom. Ponekad se u poslovanju dogode propusti i pogreške, te Vas stoga molimo da nam se obratite kako bismo mogli riješiti problem na obostrano zadovoljstvo. Medikor d.o.o. se obavezuje isporučiti proizvod koji je ispravan te odgovara opisu proizvoda navedenom na stranicama www.mask-in-mask.hr

Kupac ima pravo na povrat robe u sljedećim slučajevima:

  1. u slučaju da niste zadovoljni isporučenim proizvodom, možete ga vratiti u roku 14 dana bez obrazloženja i Medikor d.o.o. će vam vratiti novac. Ukoliko se radi o paketu maske za lice s filterom, a iz higijenskih razloga, ista ne smije biti otvarana odnosno ambalaža ne smije biti oštećena.
  2. kod isporuke robe koja nije naručena
  3. kod isporuke robe koja ima grešku ili oštećenja koja nisu nastala u transport

Sukladno Zakonu o zaštiti potrošača, u slučaju kupovine na daljinu (kada se ne radi o osobnom preuzimanju nego se šalje dostavnom službom), ovlašteni ste jednostrano raskinuti ugovor ne navodeći razloge za to u roku od 14 dana od datuma isporuke proizvoda, odnosno isporuke zadnjeg proizvoda iz narudžbe. U tome slučaju, molimo da nas prije slanja proizvoda obavijestite o raskidu ugovora putem e-maila: info@mask-in-mask.com

Uvjet jednostranog raskida Ugovora je da kupljena roba nije korištena.

Kupac je odgovoran za svako umanjenje vrijednosti robe koje je rezultat rukovanja robom, osim onog koje je bilo potrebno za utvrđivanje prirode, obilježja i funkcionalnosti robe.

Proizvode (povrat ili zamjena) je potrebno dostaviti na adresu:

Medikor specijalizirana prodavaonica,

Tratinska ulica 58,

10000 Zagreb,

Tel: 01 3689 699


U slučaju jednostranog raskida ugovora postupat ćemo prema Zakonu o zaštiti potrošača odnosno Zakonu o obveznim odnosima. Povrat plaćenog izvršit ćemo vam nakon što nam roba bude vraćena. Povrat robe nam morate izvršiti bez odgađanja, a najkasnije u roku 14 dana od dana kada ste nam izjavili jednostrani raskid ugovora putem e-maila: info@mask-in-mask.com

Kupac je prema Zakonu o zaštiti potrošača dužan snositi izravne troškove povrata robe ako koristi svoje pravo na jednostrani raskid ugovora.

Kupac je sukladno članku 77. stavak 5. Zakona o zaštiti potrošača odgovoran za svako umanjenje vrijednosti kupljenog proizvoda koje je rezultat rukovanja kupljenim proizvodom.

Vraćeni proizvod mora biti u originalnom pakiranju i sa deklaracijom, te pripadajućim računom.

Pravo na otkazivanje narudžbe

Medikor d.o.o. (prodavatelj) i kupac mogu iskoristiti pravo na raskid ugovora (otkaz narudžbe) prije slanja robe na isporuku, uz povrat prethodno uplaćenih sredstava.

Ukoliko prodavatelj (Medikor d.o.o.) iz bilo kojeg razloga ne može isporučiti plaćenu robu, povrat sredstava će biti izvršen u roku sedam (7) radnih dana.

Ukoliko kupac odluči raskinuti ugovor (otkazati narudžbu) prije nego je roba poslana na isporuku, povrat sredstava će biti izvršen u roku sedam (7) radnih dana.