O nama

Trenutna situacija uzrokovana pandemijom koronavirusa bila je dodatan poticaj hrvatskoj tvrtki Medikor, koja posluje više od 20 godina i na tržište donosi brojne inovativne medicinske uređaje, da osmisli koncept maske za lice koju vjeruju da je optimalna kombinacija zaštite i udobnosti za krajnjeg korisnika.

Od izbijanja COVID-19, Medikor je proveo puno vremena razvijajući masku za lice koja pomaže smanjiti prijenos dišnih kapljica, a istovremeno je ugodna i elegantna. Naš interni tim stručnjaka iz medicinskog i drugih važnih područja dizajna proizvoda razvio je učinkovitu masku za lice – Mask in mask.

Na Konceptu Mask in Mask mjesecima su radili stručnjaci iz Medikora, koji su predanim radom, uloženim znanjem i provedenim istraživanjima kreirali kvalitetan proizvod dostupan svima. U cijelom proizvodnom procesu na umu su imali samo jedno: kreirati visokokvalitetni proizvod poštujući sve zadane standarde.

Naša je vizija jednostavna: razviti i dizajnirati najljepšu, najučinkovitiju, najudobniju i najkvalitetniju višekratnu ne medicinsku masku na tržištu. Misija naše tvrtke je kontinuirani razvoj inovacija visokokvalitetnih proizvoda.

 

 

 

Više o Medikor kompaniji

Medikor je moderna tvrtka koja već 25 godine do svojih kupaca donosi samo najinovativnije medicinske uređaje za kućnu uporabu renomiranih svjetskih proizvođača. Medikor trenutno posluje sa više od trideset dobavljača iz cijelog svijeta te distribuiramo stotine različitih proizvoda. Kod odabira asortimana vodimo se uvijek istim kriterijem - vrhunska kvaliteta bez kompromisa. Ekskluzivan smo zastupnik proizvoda japanske kompanije OMRON za hrvatsko tržište, svjetskog lidera na tržištu digitalnih tlakomjera i inhalatora. Medikor surađuje sa većinom ljekarni i specijaliziranih prodavaonica u Hrvatskoj, ima dvije ljekarne, jednu specijaliziranu prodavaonicu u Tratinskoj ulici 58 u Zagrebu te vlastiti web shop: www.shop-medikor.hr. Više o kompaniji pročitajte na www.medikor.hr