Načini plaćanja

Proizvodi se naručuju standardiziranim korištenjem funkcionalnosti internetske trgovine. Kupac može naručiti i kupiti proizvod kao registrirani ili neregistrirani korisnik. Proizvod se smatra naručenim kada kupac prođe cijeli postupak narudžbe (izvršavanjem narudžbe).

Ukoliko kupac ne dobije ponudu putem e-pošte sugerira se provjeriti stanje sandučića e-pošte u korištenoj aplikaciji ili servisu, te sadržaj pretinca za Spam poštu.

Nakon što je uplata uredno izvršena i vidljiva na računu Prodavatelja, Prodavatelj će pristupiti isporuci naručenih proizvoda. Račun za narudžbu dostavlja se u pošiljci zajedno s proizvodima. U slučaju da uplata ne bude izvršena u navedenom roku Prodavatelj će postupiti i po naknadno izvršenoj uplati izvan roka navedenog u ponudi, dok će, ukoliko ne bude mogao izvršiti isporuku iz opravdanih razloga, ugovor jednostrano raskinuti i izvršiti povrat uplaćenih sredstava.

Plaćanje naručenih proizvoda moguće je:

 1. Kreditnom karticom

  Master card, Maestro i Visa - jednokratno

  Na Mask In Mask web shopu možete plaćati Mastercard, Maestro i Visa kreditnim karticama. Plaćanje se izvršava putem WS Pay sustava online autorizacija kreditnih kartica u realnom vremenu, koji daje iznimnu zaštitu i sigurnost podataka prilikom novčanih transakcija putem interneta! Ovim sustavom svi podaci zastićeni su posebnim sigurnosnim protokolima sustava u procesu kupnje preko interneta.

 2. Pouzećem - dostavljaću prilikom preuzimanja

  Pošiljka se plaća u cjelokupnom iznosu, sa uključenim troškom dostave, prilikom preuzimanja pošiljke.

 3. Uplatom na žiro račun - u pošti, banci ili putem internet bankarstava

  Podaci za ispunjavanje uplatnice:

  Primatelj: Medikor d.o.o., Jaruščica 9E, Zagreb

  IBAN: HR7523600001101435475

  Poziv na broj odobrenja: -

  Opis plaćanja: Mask in Mask webshop kupovina + broj narudžbe

  Napomena: Molimo pošaljite potvrdu o uplati na info@mask-in-mask.com Kod ovakvih uplata ne možemo odmah dobiti potvrdu da je narudžba plaćena i kao posljedica toga ni Vi ne možete dobiti pošiljku u najkraćem roku. Pošiljka će biti poslana tek kada primimo potvrdu da je novac uplaćen na račun. Rok za uplatu je dva radna dana.

Izjava o korištenju WSPay-a

Mask in Mask koristi WSPay za online plaćanja. WSPay je siguran sustav za online plaćanje, plaćanje u realnom vremenu, kreditnim i debitnim karticama te drugim načinima plaćanja. WSPay kupcu i trgovcu osiguravaju siguran upis i prijenos upisanih podataka o karticama što podvrđuje i PCI DSS certifikat koji WSPay ima. WSPay koristi SSL certifikat 256 bitne enkripcije te TLS 1.2 kriptografski protokol kao najviše stupnjeve zaštite kod upisa i prijenosa podataka.

Sustav kartične naplate integriran je na internetskoj trgovini. Unos i prijenos osobnih podataka i podataka o broju kreditne kartice zaštićen je najvišim sigurnosnim standardima koje osigurava WSPay sustav za online autorizaciju kreditnih kartica u skladu sa zahtjevima kartičara i kartičarskih brendova te PCI DSS standarda. Autorizacija i naplata kreditnih kartica radi se korištenjem sustava WSPay za autorizaciju i naplatu kartica u realnom vremenu. Podaci o kartici i vlasniku ne čuvaju se poslužiteljima Prodavatelja. Kupnja je obavljena nakon uspješne autorizacije kartice. Ako sustav odbije autorizirati kartično plaćanje, potrebno je odabrati neki od alternativnih načina plaćanja. Prodavatelj nema uvid u podatke o razlozima odbijanja autorizacije kartičnog plaćanja.