Mediji

 

Poslovni dnevnik

Vlasnik i direktor Medikora govori o inovativnom tehnološkom rješenju na svjetskom tržištu, koje pruža peteroslojnu zaštitu: 'Cilj nam je bio ponuditi korisnicima masku koja na prvom mjestu zadovoljava kriterij zaštite, odnosno visoku razinu filtracije, a istodobno je praktična, udobna za uporabu, višekratna i cjenovno prihvatljiva.'

Saznaj više

 

Večernji list

Večernji list

Potpuno je izvjesno da maske za lice postaju naša svakodnevica čemu u prilog najviše govori obaveza njihova nošenja u zatvorenom prostoru, ali i na otvorenom kada nije moguće održati distancu. Sudeći po razvoju situacije tako će ostati još neko vrijeme.

 

Diva Mask in Mask

Diva

Jednokratne troslojne kirurške maske možda se ponekad čine kao praktično rješenje, ali njihov „rok trajanja“, često mijenjanje i cijena koja nakon stalnog nošenja više i nije toliko mala, navode nas na razmišljanje o pronalasku maske koja će po svim karakteristikama odgovarati onome što nam je zaista važno. Na prvom mjestu uvijek je zaštita, držimo i do udobnosti i praktičnosti, naravno, a ono što će odlično zaokružiti cijelu priču je i lijep izgled.

Saznaj više

 

Super1/Telegram

Na prvom mjestu uvijek je zaštita, držimo i do udobnosti i praktičnosti, naravno, a ono što će odlično zaokružiti cijelu priču je i lijep izgled. Tim su se smjernicama vodili i stručnjaci iz Medikora, poznate hrvatske tvrtke koja već 25 godina na tržište donosi razne medicinske uređaje, a novim inovativnim konceptom Mask in mask objedinjuju upravo ono što nam je bitno: zaštita, udobnost, praktičnost i lijep izgled.

Saznaj više

 

T portal

Sudeći po razvoju situacije tako će ostati još neko vrijeme. Jednokratne troslojne kirurške maske možda se ponekad čine kao praktično rješenje, ali njihov „rok trajanja“, često mijenjanje i cijena koja nakon stalnog nošenja više i nije toliko mala, navode nas na razmišljanje o pronalasku maske koja će po svim karakteristikama odgovarati onome što nam je zaista važno.

Saznaj više

 

Gloria

Hrvatske maske s filterom, koji se uz pravilnu uporabu i redovitu dezinfekciju može koristiti i do čak 30 dana. Ugodna je za dugotrajno nošenje, može se koristiti više puta, prati u perilici rublja te redovito peglati. Uz pravilnu uporabu i redovitu dezinfekciju, filter se može koristiti i do čak 30 dana, nakon čega se može zamijeniti novim.

Saznaj više

 

Fashionhr

Fashion.hr

Preslatke zaštitne maske koje jednostavno možete uklopiti u dnevne stylinge! Spoj zaštite, udobnosti, praktičnosti i lijepog izgleda! Jednokratne troslojne kirurške maske možda se ponekad čine kao praktično rješenje, ali njihov „rok trajanja“, često mijenjanje i cijena koja nakon stalnog nošenja više i nije toliko mala, navode nas na razmišljanje o pronalasku maske koja će po svim karakteristikama odgovarati onome što nam je zaista važno.

Saznaj više

 

Story.hr

Dodatak koji vam treba da biste bili modno osviješteni i u doba pandemije. Iako maske primarno nemaju funkciju modnog dodatka, nakon što zadovoljimo kriterij visokog stupnja zaštite, a ove maske to sigurno imaju, slobodno se možemo prepustiti modnim igrama i uskladiti izgled maske sa svojim dnevnim outfitima što nam i pokazuje mini editorijal s maskama iz linije Mask in mask u glavnoj ulozi.

Saznaj više

 

Život i stil

Pronašle smo funkcionalne i moderne maske za lice s hrvatskim potpisom. Na prvom mjestu uvijek je zaštita, držimo i do udobnosti i praktičnosti, naravno, a ono što će odlično zaokružiti cijelu priču je i lijep izgled

Saznaj više

 

Miss 7

Proizvod kojim se ponose, a čija se proizvodnja odvija u Hrvatskoj, peteroslojna je maska PTFE Mask in mask – vanjski dio čini dvoslojna platnena maska s ugrađenom fleksibilnom trakom za nos i elastičnim vezicama za uši. Ugodna je za dugotrajno nošenje, može se koristiti više puta, prati u perilici rublja te redovito peglati. Unutrašnji dio glavna je posebnost ove maske koju čini jedinstveni PTFE, troslojni hidrofobni zamjenjivi filter.
 

Saznaj više

 

t portal

T portal

Pojava pandemije koronavirusa, a slobodno se može reći i globalnog lockdowna, rezultirala je povećanjem potražnje za osobnom zaštitnom opremom, a u prvom redu potražnjom za maskama za lice.

Saznaj više

 

Poslovni dnevnik

Hrvatski proizvod: ‘Naša je maska optimalan spoj zaštite i udobnosti, a radi se u 5 domaćih tvornica’. Zagrebački Medikor, zastupnik medicinskih brendova, razvio peteroslojni model koji se već i izvozi.

Saznaj više

 

Lider

Da i neke hrvatske tvrtke koriste 'krizu kao priliku' pokazuje primjer Medikora koji je ovaj tjedan predstavio svoj novi proizvod, Mask in mask. U potpunosti razvijena i proizvedena u Hrvatskoj, peteroslojna maska PTFE sastoji se od dva dijela, pri čemu vanjski dio čini dvoslojna, platnena maska s ugrađenom fleksibilnom trakom za nos i elastičnim vezicama za uši, a unutarnji jedinstveni PTFE, troslojni hidrofobni zamjenjivi filter s učinkovitosti filtracije bakterija (BFE) od 99,2 posto te učinkovitosti filtracije čestica (PFE) od 97 posto.

Saznaj više

 

Jutarnji list

Tim Medikorovih stručnjaka razvio koncept Mask in mask: peteroslojna višekratna maska s jedinstvenim PTFE filterom. Trenutna situacija uzrokovana pandemijom koronavirusa bila je dodatan poticaj hrvatskoj tvrtki Medikor, koja posluje više od 20 godina i na tržište donosi brojne inovativne medicinske uređaje, da osmisli koncept maske za lice koju vjeruju da je optimalna kombinacija zaštite i udobnosti za krajnjeg korisnika.

Saznaj više