Koristimo kolačiće kako bismo osigurali bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost ove Internet trgovine. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje.

MASK in MASK torbica za masku, sivi baršun

6,50 €
Dostupno
Torbica za masku sa bočicom za dezinficijens posebno je dizajnirana kako bi se održala maksimalna razina higijene prilikom odlaganja i korištenja maske za lice. Sadrži pretinac za čistu masku i pretinac za korištenu masku, držač bočice za dezinficijens i samu bočicu u koju možete uliti svoj dezinficijens u tekućem obliku ili u gelu.
Torbica za masku sa bočicom za dezinficijens posebno je dizajnirana kako bi se održala maksimalna razina higijene prilikom odlaganja i korištenja maske za lice.

Sadrži poseban pretinac za čistu masku te poseban pretinac za korištenu masku, držač bočice za dezinficijens i samu bočicu u koju možete uliti svoj dezinficijens u tekućem obliku ili u gelu.

Bočica za dezinficijens na poklopcu ima klip kojim se može pričvrstiti na džep ili gdje god. Nakon korištenja preporuka je unutrašnjost torbice prebrisati dezinficijensom.

Obzirom da je materijal mekan može se lako savinuti i tako preklopljen stane i u malenu torbicu ili džep.

Sastav: Unutarnji dio - 100% poliuretan; vanjski dio - baršun

Boja: sivi baršun


Dimenzije: 15 cm x 11 cm

Dizajn: Mask in Mask by Medikor

100% HRVATSKI PROIZVOD