Zamjenjivi filter

3-slojni filter protiv virusa, bakterija i čestica

Moćni PTFE filter koji čini razliku

Zamjenjivi filter koj je sastavni dio svake naše maske načinjen je od materijala pod nazivom politetrafluoroetilen, skraćeno PTFE.

PTFE membrana ima tri važna svojstva: ne propušta vodu, čak ni vrlo sitne kapljice, propušta zrak i otporan je na visoke temperature.

Stoga je PTFE membrana učinkovita barijera za viruse,bakterije i čestice, poput alergena ili onih u zagađenom zraku.

Naš filter filtrira 99,2% bakterija (BFE) te 97% čestica (PFE), a izrađen je od PTFE membrane i dva sloja netkanog polipropilena.

Dvije maske u jednoj

Koncept Maska u masci podrazumijeva dvokomponentni dizajn koji uključuje pojam UNUTARNJE I VANJSKE maske.

Vanjska maska je stilsko dizajnerski aspekt navedenog koncepta i u funkciji nosača za unutarnju masku koja ostvaruje efekt filtracije i filtera u cjelini.

Vanjska maska izgrađena je od visokokvalitetnog pamuka i savršen je modni dodatak s velikim izborom dostupnih uzoraka tkanine.

Unutarnja maska - filter - sastoji se od 3 sloja koji učinkovito filtriraju viruse, bakterije i čestice iz zraka, prema korisniku i obrnuto. Može se kupiti zasebno i umetnuti u bilo koju masku s džepom.

Kako koristiti PTFE filter?

Svaka naša maska ima unutarnji džep za filter, kao i držače filtera koji osiguravaju učinkovito pohranjivanje filtera u masci.

Naš filter može se koristiti sa svakom maskom koja ima džep. Na taj način svaka obična maska sa džepom može omogućiti daleko veći stupanj zaštite.

Pri pranju maske u perilici rublja filter je potrebno izvaditi iz maske, dezinficirati minimalno 70-postotnim etilnim alkoholom i pričekati da se osuši.

Filter je upotrebljiv dokle god je hidrofoban. Preporuka je korisiti ga do 30 dana svakodnevne upotrebe uz pravilno održavanje.

Gdje kupiti PTFE filter?

PTFE filter možete kupiti na ovom web shopu, kao i u Medikor specijaliziranoj prodavaonici u Tratinskoj ulici 58 u Zagrebu.

1 proizvod

Silazno
po stranici